دسترسی مجدد به پایگاه UpToDate فراهم شد.

بروز شده:  1397/07/23 08:35

دسترسی مجدد کاربران دانشگاه به پایگاه اطلاعات بالینی UpToDate از طریق آدرس ذیل برقرار شده است.

UpToDate پایگاهی جامع و بروز است که دربرگیرنده منابع اطلاعاتی بازبینی شده و مبتنی بر شواهد پزشکی است. این پایگاه در حقیقت یک سیستم پشتیبان تصميم گيري باليني است که به متخصصين باليني سراسر جهان کمک مي کند تا در مورد تشخيص، درمان و مراقبت از بيمار بهترين تصميم را بگيرند. در اين مجموعه بيش از ۴۴۰ نشريه توسط ويراستاران و نويسندگان بازبيني مي شوند و به محض اينکه مطلب مهم جديدي منتشر شود، با داده هاي اين مجموعه ترکيب مي شود. اين پايگاه شامل بيش از ۸۵۰۰ موضوع مختلف در ۱۷ زمينه تخصصي پزشکي و حاوي بيش از ۹۷۰۰۰ صفحه متني و تصوير است. همچنين داراي لينک به چکيده هاي Medline، و یک بانک اطلاعات دارویی است. بیش از ۴۴۰۰ پزشک نویسنده و ویراستار که همگی در زمینه مربوط به خود تخصص دارند، موضوعات بازبینی را به گونه ای می نویسند که همه عناصر اصلی يک وضعيت خاص، شامل علائم بيماري، معاينات و تشخيص، و گزينه هاي درماني را پوشش مي دهد.