کارگاه آموزشی خدمات کتابخانه ای مبتنی بر تلفن همراه برای کتابداران دانشگاهی برگزار شد.

بروز شده:  1397/09/05 08:50

به بهانه هفته کتاب و به منظور برگزاری یک دورهمی کتابدارانه روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۹۷ کارگاه آموزشی خدمات کتابخانه مبتنی بر تلفن همراه با تدریس جناب آقای دکتر محمدرضا کیانی، مدیر گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه بیرجند از ساعت ۸ الی ۱۴ در مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه برگزار شد. کليه کتابداران دانشگاهي بيرجند شامل دانشگاه علوم پزشکي و دانشکده هاي اقماري، دانشگاه بيرجند، دانشگاه آزاد و دانشگاه صنعتي براي شرکت در اين کارگاه دعوت شدند. اين كارگاه كه براي اولين بار به منظور گردهمایی کتابداران دانشگاههای بیرجند با ابتکار مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه  برنامه ریزی شده بود، با مشارکت کم کتابداران سایر دانشگاه ها مواجه شد.

در این کارگاه آموزشی یک روزه دیدگاه های نوین در علم اطلاعات و دانش شناسی، خدمات کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی مبتنی بر تلفن همراه و بازاریابی اطلاعات و خدمات اطلاعاتی در کتابخانه ها توسط آقای دکتر کیاني ارائه شد.