قصه گویی و اهدای کتاب در بخش اطفال بیمارستان ولیعصر (ع)

بروز شده:  1397/09/06 09:15

به گزارش مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، به منظور ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، برنامه قصه گویی برای کودکان بستری در بخش اطفال بیمارستان ولیعصر (عج) بیرجند برگزار شد.
 در این مراسم که توسط مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و کتابخانه دانشگاه برگزار شده بود نجمه طلایی، نویسنده توانای کتاب کودک در استان برای بیماران بستری در بخش اطفال و همراهانشان به قصه گویی و شعرخواني پرداخت.
 در این مراسم با حضور دکتر طوبی کاظمی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر حسین بیدختی مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و جمعی از کتابداران دانشگاه از بیماران بستري عيادت و دلجويي به عمل آمد و کتاب و لوازم التحرير به آنان و همراهانشان اهدا شد.
 گفتنی است به والدین کودکان بیمار توصیه شد تا با خواندن حداقل یک قصه یا کتاب در هر شب به رشد و سلامت فکری کودکانشان کمک کنند.