کتابهای مازاد بر نیاز کتابخانه

بروز شده:  1395/04/09 02:15

بیش از ۲۸۰۰ عنوان کتاب فارسی و بیش از ۸۰۰ عنوان کتاب لاتین مازاد بر نیاز کتابخانه مرکزی دانشگاه بین واحدهای تابعه دانشگاه بویژه گروههای آموزشی و پژوهشی، بخشهای درمانی و مراکز بهداشتی توزیع می شود. لذا کلیه مسئولین واحدهای تابعه دانشگاه و بخصوص اساتید و اعضای محترم هیات علمی می توانند با انتخاب عناوین مورد نیاز نسبت به تحویل کتابهای مذکور از کتابخانه مرکزی اقدام نمایند.
لیست کتابهای فارسی و لاتین مازاد بر نیاز به همراه راهنمای موضوعی در قالب دو فایل اکسل مجزا تهیه شده است. مسئولین واحدها و اساتید محترم می توانند منابع مورد نیاز را بر روی فایل اکسل نشاندار (رنگی) کنند و فایل انتخاب شده را جهت اقدامات بعدی به کتابخانه مرکزی دانشگاه از طریق ایمیل library@bums.ac.ir ارسال نمایند.

همچنین در صورت تمایل می توانید لیست کتابها را مستقیما از طریق لینکهای ذیل در کتابخانه دیجیتال دانشگاه مشاهده فرمائید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید در ساعات اداری از طریق شماره تلفن داخلی ۱۷۵۸ و یا شماره مستقیم ۳۲۳۸۱۷۵۸ با سرکار خانم امینی نسب تماس حاصل فرمائید.