میزان بن کارت های نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سال ۱۳۹۷اعلام شد.

بروز شده:  1397/01/22 12:45

در این دوره از نمایشگاه برای دانشجویان و طلاب مبلغ یک میلیون ریال بن خرید کتاب در نظر گرفته شده است که از این میزان ۶۰ درصد آن از سوی دانشجو و ۴۰ درصد آن توسط معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت خواهد شد.

برای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و حوزه‌‍‌ها نیز مبلغ دو میلیون و پانصد هزار ریال بن خرید کتاب در نظر گرفته شده که ۳۰ درصد آن توسط معاونت امور فرهنگی و ۷۰ درصد آن توسط اساتید تأمین خواهد شد.
بن خرید کتاب هر یک از اهالی قلم دو میلیون و پانصد هزار ریال است که با مشارکت ۱۰۰ درصدی معاونت امور فرهنگی به اهالی قلم پرداخت خواهد شد.
معاونت امور فرهنگی تا سقف یک میلیارد ریال از دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مراکز علمی و پژوهشی و کتابخانه‌ها حمایت خواهد کرد و میزان مشارکت معاونت امور فرهنگی با توجه به آورده مراکز علمی حداکثر ۲۵ درصد خواهد خواهد بود.

همچنین نخبگان و اصحاب فرهنگی که به تایید اداره کل فرهنگ و ارشاد استانها و خانه کتاب رسیده باشند، می‌تواند بن کتاب ده میلیونی دریافت کنند. میزان مشارکت معاونت فرهنگی در این بخش با توجه به آورده فرد، ۲۰ درصد خواهد بود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مراجعه نمایید.