راهنمای ثبت نام و خرید بن کارت از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام شد.

بروز شده:  1397/01/28 14:10

بن کارت دانشجویی صرفاً ویژه دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و طلاب علوم دینی است.

زمان ثبت نام:  از ۳۰ فروردین  تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ( 5 اردیبهشت )۱۳۹۷ و از طریق سامانه ثبت نام  بن کارت دانشجویی به آدرس bon.tibf.ir است.

ثبت نام در سامانه امسال به سه شکل انجام می شود:

۱.       ثبت نام با کارت ملی هوشمند(برای اشخاصی که کارت ملی هوشمند دریافت کرده اند)
۲.       ثبت نام به شکلnfcکارت مجازی) برای اشخاصی که کارت ملی هوشمند ندارند، داشتن تلفن همراه با سیستم اندروید و نصب نرم افزار همراه شهر(برای دریافت کلیک کنید) برای ثبت نام در این بخش الزامی است.

۳.       ثبت نام به صورت بن کارت فیزیکی: دراین روش بن کارت از طریق بانک شهر و کیوسک های شهر نت به متقاضیان داده می شود
توجه : متقاضیان پس از ثبت نام و تأیید هویت و پرداخت سهم برای دریافت بن کارت می‌بایست شخصا و صرفاً به شعبه‌ای که در زمان ثبت نام انتخاب کرده اند و یا پیشخوان‌های شهرنت سراسر کشور مراجعه کنند.

توجه : هر فرد تنها می تواند یک‌بار تقاضای بن کارت داشته باشد.

توجه : بن کارت فقط به شخص متقاضی تحویل داده می شود و افرادی که روش کارت مجازی را انتخاب می کنند نیاز به مراجعه به شعب بانک را ندارند.

مدارک لازم :هنگام دریافت کارت عبارتند از کارت دانشجویی یا طلبگی معتبر، کارت ملی یا شناسنامه جدید و شماره رهگیری ثبت‌نام در سامانه. مدارک دیگر مانند شناسنامه قدیمی یا گواهينامه مورد قبول نمي باشد.

مبلغ موجود در کارت‌ها ۱،۰۰۰،۰۰۰ هزار ریال است که ۴۰۰،۰۰۰ هزار ریال آن به عنوان یارانه کتاب توسط معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ۶۰۰،۰۰۰ ریال آن نیز توسط شخص دریافت کننده کارت به صورت پرداخت می‌شود.

تاریخ اعتبار کارت ها: فقط در مدت برگزاری نمایشگاه اعتبار داشته و از طریق دستگاههای کارت خوان داخل غرفه ناشران  قابل استفاده است.

راهنمای ثبت نام و دریافت بن کارت خرید کتاب  دانلود